Confort pentru acasa

Despre Vaillant

Vaillant este cea mai cunoscută marcă de încălzire din Europa. Compania continuă să crească în întreaga lume și convinge de peste 145 de ani cu inovații tehnologice și premiere mondiale. Cu peste 12.000 de angajați, Vaillant își dezvoltă și fabrică produsele în 14 locații din 8 țări. Avem propriile birouri de vânzări în 20 de țări și exportăm în peste 60 de alte țări și regiuni. Iar Vaillant rămâne în continuare o afacere de familie.

Sustenabilitatea este puternic încorporată în toate produsele Vaillant

De la început, am fost animați de o pasiune pentru tehnologii, sisteme și servicii inovatoare, fiabile și foarte eficiente. Dezvoltăm viziuni pentru viitor în soluții de sistem durabile și responsabile. Produsele Vaillant impresionează prin calitate, orientarea lor consecventă către energiile regenerabile, aduc o contribuție importantă la protecția climei, una dintre valorile de bază ale culturii Vaillant. Acesta este modul în care modelăm viitorul tehnologiei de încălzire.

Istoria Vaillant modelată de inovații

 • 1874 - Johann Vaillant se stabilește în Remscheid și înființează un atelierpentru lucrări de instalare.
 • 1894 - Johann Vaillant obține brevetul pentru centrala sa de baie pe gaz "sistem închis", primul care poate încălzi apa fără ca gazele de ardere să se condenseze în el. Oamenii se pot bucura pentru prima dată de apă caldă și curată.
 • 1899 - Johann Vaillant adoptă imaginea unui iepuraș ca marcă comercială, făcându-l un pionier de branding în industria germană a bunurilor de larg consum. Astăzi, iepurele Vaillant este una dintre cele mai renumite mărci comerciale din Europa.
 • 1905 - Vaillant preia grupul britanic Hepworth. AWB, Bulex, Saunier Duval și Protherm devin parte a nou-creatului Vaillant Group, unul dintre cei mai importanți producători de tehnologie de încălzire, ventilație și aer condiționat.
 • 1924 - Cu centrală de la Vaillant este acum posibil să se încălzească toate camerele într-o casă dintr-o singură locație centrală. Caloriferele sunt tot ceea ce este necesar pentru a încălzi camerele în sine.
 • 1967 - Încălzire și apă caldă de la o singură centrală, cu timpi scurți de încălzire și performanță bazată pe cerere: Combi-Geyser VCW 20 este o altă inovație Vaillant.

Povestea de succes a companiei

 • 1991 - Thermoblock - noua generație cu emisii deosebit de scăzute. Vaillant stabilește standarde ecologice într-un stadiu incipient.
 • 1995 - Vaillant începe fabricarea încălzitoarelor de perete cu tehnologia centralelor în condensare pe care a dezvoltat-o intern.
 • 1997 - Se extinde portofoliul de produse ce țin de energiile regenerabile prin introducerea sistemelor solare termice pentru încălzirea apei.
 • 2001 - Vaillant preia grupul britanic Hepworth: AWB, Bulex, Saunier Duval și Protherm devin parte a Vaillant Group.
 • 2010 - Vaillant și-a manifestat accentul pe protecția mediului și și-a concentrat cercetările asupra sistemelor care utilizează energii regenerabile.
 • 2015 - Introduce eticheta Green iQ. Aceasta identifică produsele extrem de ecologice și eficiente care îndeplinesc cele mai înalte standarde de sustenabilitate pe parcursul întregului lor ciclu de viață.
 • Vaillant a făcut înconjurul lumii de la Remscheid, fiind acum o companie de top la nivel mondial, un important furnizor de soluții și servicii de sistem durabile și responsabile pentru încălzire, răcire și apă caldă.

Vaillant este partenerul ideal

Transparența și deschiderea sunt foarte importante. Știm că drumul care ne așteaptă este lung. Dar am decis să îl parcurgem, împreună cu partenerii noștri specialiști.