Faceți cunoștință cu pompele de căldură Vaillant cu ajutorul Realității Augmentate

  • Amplasați virtual pompele noastre de căldură în casa sau în grădina clienților dumneavoastră
  • Arătați cât sunt de silențioase pompele de căldură Vaillant
  • Explicați funcționalitatea pompelor de căldură cu ajutorul clipurilor video explicative
  • Prezentați referințe despre cum arată în realitate pompele noastre de căldură

Îmbunătățiți-vă consultațiile cu ajutorul aplicației showPOINT

Aplicația noastră showPOINT vă sprijină atunci când discutați cu clientul dumneavoastră despre un nou sistem de încălzire – economisește timp și se folosește printr-o singură atingere. Folosind cea mai recentă tehnologie de realitate augmentată, dumneavoastră și clienții dumneavoastră puteți să faceți cunoștință cu pompele de căldură Vaillant într-un mod cu totul nou. Aplicația include modele la scară reală ale unităților pentru interior și pentru exterior din portofoliul Vaillant. În timpul consultației puteți oferi clientului o imagine exactă privind dimensiunea și funcționalitatea în casa clientului dumneavoastră.

Ce vă oferă Vaillant showPOINT:

Descoperiți portofoliul nostru de pompe de căldură

De la soluțiile noastre totul-în-unul și până la unitățile pentru exterior care corespund unităților pentru interior – prezentați portofoliul nostru de pompe de căldură într-un mod simplu și interactiv.

Puneți pompele noastre de căldură în realitate augmentată

Prin realitatea augmentată puteți să plasați pompele noastre de căldură în casa sau în grădina clientului dumneavoastră. Astfel, puteți să alegeți împreună produsul corect și să găsiți dinainte poziția perfectă.

Prezentați clipuri video explicative

Pentru a explica tehnologia care stă la baza pompelor de căldură, puteți folosi clipuri video explicative. În acestea se descrie, într-un mod ușor de înțeles, funcționalitatea unei pompe de căldură și utilizarea acestora pentru modernizare sau răcire.

Prezentați instalații reale cu pompe de căldură

Cu ajutorul referințelor noastre, le puteți prezenta clienților cum arată pompele noastre de căldură în viața reală. Fie că este vorba de o casă monofamilială sau de un bloc de apartamente – produsele noastre sunt folosite deja într-o mare varietate de tipuri de case.

Cum mă poate ajuta realitatea augmentată în consultații

Realitatea augmentată face o prelungire digitală a realității. Ca urmare, aplicația showPOINT vă ajută să vizualizați cum arată pompele noastre de căldură în grădină sau în camera de utilități, dacă dimensiunile se potrivesc cu locația vizată și multe altele. Puteți arăta pompa de căldură de la diferite distanțe și din diferite unghiuri. Astfel, îi puteți oferi clientului o vizualizare realistă – ca și cum pompa de căldură ar fi deja instalată.

Ușor de folosit

Selectați produsul

Scanați suprafața

Selectați dimensiunea

Amplasați produsul

Selectați produsul

În meniu, puteți selecta produsul pe care doriți să îl prezentați în realitate augmentată. După ce ați ales pompa de căldură pe care doriți să o prezentați, apăsați pe butonul portocaliu „plasează produsul” și totul este pregătit.

Sfatul nostru: glisați peste „Detalii” și puteți vedea „Informații detaliate” despre produs, precum eficiență, presiunea sunetului, dimensiuni sau „Unitatea de interior corespunzătoare”.

Scanați suprafața

Pentru a plasa produsul, pur și simplu scanați împrejurimile, mișcând smartphone-ul pentru a recunoaște o suprafață.

Sfatul nostru: Cel mai bine este să mișcați smartphone-un încet. De asemenea, folosiți o suprafață cu textură, care nu reflectă lumina. În plus, săgeata vă arată unde a fost plasat produsul în încăpere, dacă acesta nu este vizibil.

Selectați dimensiunea

De îndată ce au fost recunoscute împrejurimile, apare produsul selectat. Dacă există o unitate cu parametri diferiți de kW, apare posibilitatea de a selecta dimensiunea. Prin selectarea butonului de kW corespunzător, se va prezenta dimensiunea dorită.

Sfatul nostru: Această funcție este potrivită și pentru a arăta clientului, rapid și ușor, raportul de dimensiune pentru diferitele variante.

Amplasați produsul

Acum puteți să faceți acordajul fin al poziției produsului. Trageți produsul cu un deget pentru a îl mișca în față sau în spate. Sau folosiți două degete pentru a îl roti. De asemenea, puteți regla înălțimea unităților de exterior pentru a simula montarea pe perete sau pe acoperiș. Iar la sfârșit, puteți amplasa produsul cu ajutorul butonului portocaliu.

Explorați produsul

Ascultați sunetul

Faceți o poză

Explorați dimensiunea

Ajustați dimensiunea

Ascultați sunetul

Dacă ați amplasat o unitate de exterior, puteți asculta cât de silențioasă va fi în grădină. Pentru aceasta, este suficient să apăsați pe butonul portocaliu. Apoi trebuie să reglați volumul sunetului în atmosferă și să confirmați. Acum puteți să ascultați sunetul pompei de căldură. Mergând înainte și înapoi, puteți demonstra cu ușurință cât de silențioase sunt pompele noastre de căldură, de la diferite distanțe. De asemenea, puteți arăta cât de puțin deranjant este sunetul pompei de căldură în modul silențios.

Sfatul nostru: Veți avea cea mai bună experiență sonoră dacă folosiți căști.

Faceți o poză

Butonul de captură v permite să faceți o poză a pompei de căldură. Puteți să o salvați în galeria dumneavoastră pentru a o trimite clientului, sau o puteți folosi ca vizualizare în ofertă. De asemenea, vă ajută pe dumneavoastră și clienții dumneavoastră să selectați poziția finală, dintr-o gamă de opțiuni de plasare.

Sfatul nostru: Faceți o poză și cu pompa de căldură și dimensiunile sale de instalare.

Explorați dimensiunea

Cu dimensiunile de instalare și dimensiunile dispozitivului, puteți verifica ușor cu clientul dacă pompa de căldură se potrivește în casa sau în grădina acestuia. Cel mai important, dimensiunile de instalare vă ajută în consultația dumneavoastră, deoarece ilustrează pur și simplu zona de siguranță a pompei de căldură.

Ajustați dimensiunea

Produsul 3D este amplasat inițial la dimensiunea sa originală. Așadar, le puteți arăta clienților dumneavoastră cum va arăta pompa de căldură mai târziu. Puteți ajusta dimensiunea produsului, trăgând cu două degete. Pentru a reveni la dimensiunea inițială, apăsați butonul 1:1.

Începeți să folosiți showPOINT

Pentru a face consultația mai cuprinzătoare, descărcați aplicația showPOINT din App Store sau Google Play. Aplicația este accesibilă și poate fi descărcată de către oricine. Așadar, și clienții dumneavoastră pot să descarce aplicația și o puteți folosi simultan, împreună și fără contact.

  • Android 10 sau o versiune ulterioară
  • Pentru dispozitivele compatibile cu AR Core
  • Pentru iOS 12 sau o versiune ulterioară
  • Compatibil cu iPhone 6s sau o versiune ulterioară