Confort pentru acasa

Instrumente de planificare

Cu diversele noastre instrumente de planificare, vă sprijinim în fiecare fază a proiectului: de la proiectarea și dimensionarea sistemului adecvat până la întocmirea ofertei perfecte pentru clienții dumneavoastră.

Ușurați-vă fluxurile de lucru cu instrumentele noastre de planificare.

  • Sistemul perfect adaptat pentru clienții dumneavoastră: Produse, componente și accesorii potrivite - adaptate individual la orice proiect.
  • Planificare eficientă: Date despre clădire, date privind cerințele clientului - în doar câteva minute veți obține o configurație a sistemului.
  • Accesați oricând și oriunde: Indiferent dacă sunteți la birou sau în deplasare - instrumentele noastre de planificare sunt disponibile pentru dvs. 24 de ore din 24, 7 zile din 7.
  • Convenabil pentru orice proiect: Indiferent de tipul de modernizare a sistemului de încălzire de care aveți nevoie, puteți conta pe noi pentru asistența potrivită.

Instrumente create de experți - pentru experți.

Cu cât tehnologia de încălzire este mai complexă, cu atât planificarea trebuie să fie mai bine concepută și mai elaborată. Instrumentele noastre de planificare vă sprijină în fiecare fază a proiectului.

Crearea etichetei ErP

Crearea etichetei ErP

Gata pentru imprimare ca atașament la ofertă: Toate certificatele și eticheta ErP pentru consumul de energie al sistemului de încălzire. Această etichetă este obligatorie în UE.
ShowPOINT App

ShowPOINT App

Folosiți aplicația noastră showPOINT pentru a vă susține consultanța. Plasați pompele noastre de căldură cu ajutorul realității augmentate.

Consultare individuală de către experții noștri.

Suntem aici pentru a vă oferi sprijin în cazul în care aveți întrebări și pentru a vă oferi asistență dacă aveți nevoie de ea.