Confort pentru acasa

Adăugați valoare muncii dumneavoastră: Cu programul de parteneriat Vaillant!

Apreciem loialitatea dumneavoastră ca partener și dorim să o recompensăm. Acest program vă oferă informații și instrumente valoroase pentru a vă ajuta să vă optimizați activitatea zilnică. Alăturându-vă gratuit programului nostru de parteneriat, puteți acumula puncte și puteți crește în nivel, obținând acces la o gamă de recompense în continuă expansiune. Începutul este simplu și direct.

.

Consolidarea parteneriatelor. Stimularea afacerii dumneavoastră.

La fel cum relațiile puternice cu clienții sunt esențiale pentru succesul afacerii dumneavoastră, loialitatea dumneavoastră ca partener este vitală pentru noi. Programul nostru gratuit pentru parteneri consolidează parteneriatul dvs. cu Vaillant și vă oferă sprijin de înaltă calificare în eficientizarea activității dvs. zilnice. În plus, beneficiați de o gamă în continuă creștere de recompense la liberă alegere - pentru afacerea dvs., familia și prietenii dvs. În acest fel, angajamentul dvs. față de satisfacția clienților devine și mai profitabil.

Beneficiile dumneavoastră în calitate de membru al programului de parteneriat

Suport solid

Profitați de un sprijin profesionist pentru afacerea dumneavoastră, cum ar fi sprijinul de marketing pentru a crește vizibilitatea și raza de acțiune a afacerii dumneavoastră sau serviciile noastre de calitate și cererile de informații care generează profit.

Manipulare simplă pentru a colecta puncte

Puteți colecta cu ușurință puncte prin scanarea codului QR sau a codului de bare al fiecărui dispozitiv Vaillant nou instalat cu aplicația noastră vepSCAN, în cursul activității dumneavoastră zilnice. Pentru a vă răscumpăra punctele, trebuie doar să accesați Magazinul de fidelitate și să vă alegeți recompensele din categoriile disponibile.

Alăturați-vă părții pozitive a vieții!

Imaginați-vă un club în care fiecare aparat instalat aduce beneficii afacerii dumneavoastră. În calitate de membru al Programului de parteneriat Vaillant, aveți posibilitatea de a face exact acest lucru. Cu o simplă scanare, veți câștiga rapid puncte în timpul activității zilnice, pe care le puteți răscumpăra în magazinul de recompense. În plus, calitatea de membru include acțiuni speciale sau promoții temporare.

Înscrieți-vă și începeți să colectați.

Trebuie doar să introduceți informațiile dvs. profesionale în formularul de înregistrare și vă vom contacta în scurt timp pentru a începe înscrierea. Desigur, sunteți, de asemenea, binevenit să contactați direct echipa de vânzări Vaillant pentru a vă înscrie imediat!

Întrebările noastre frecvente: Răspunsuri rapide la întrebări frecvente.