Confort pentru acasa

Accesați myVAILLANT Pro

Parteneriat în cea mai bună formă cu portalul nostru pentru parteneri

În calitate de partener Vaillant, sunteți elementul de bază al afacerii noastre! Pentru a face colaborarea cu noi cât mai convenabilă, myVAILLANT Pro oferă o gamă de instrumente pentru planificare, instalare, post-vânzare, marketing și multe altele.

Persoană pe o tabletă

Utilizați myVAILLANT Pro pentru a debloca instrumente și servicii gratuite.

În calitate de partener specializat Vaillant, veți avea avantajul de a accesa ghidurile, instrumentele și serviciile noastre. Veți putea să creați și să gestionați cu ușurință comenzile clienților, să comandați piese de schimb, să planificați și să instalați sisteme de încălzire și să obțineți informații și îndrumări.

Atingerea succesului împreună.

Vaillant a revoluționat industria încălzirii timp de peste 150 de ani. Succesul nostru a fost remarcabil, cu o gamă largă de soluții de încălzire și o prezență internațională. Ne străduim să creăm astăzi soluțiile de mâine. Alăturați-vă comunității noastre profesionale și obțineți acces la echipa noastră de experți, perfecționați-vă cunoștințele, abilitățile tehnice și comunicările de marketing.

Instalatorul în timpul instalării

Suntem motivați să vă oferim instrumente și servicii remarcabile.

Instalatori care lucrează

Experimentați recompensele VEP!

Munca și loialitatea dumneavoastră ca partener merită să fie recunoscute. Înscrieți-vă în programul de parteneriat Vaillant și deblocați beneficii exclusive și avantaje pentru fiecare aparat nou instalat.
Instalator între scule și piese

Piese de schimb.

Obțineți acces la piese de schimb de top și asigurați-vă că sistemele noastre funcționează fără probleme. Aflați informații din interior despre soluții și opțiuni de achiziție.
Instalator pe un laptop

Aflați secretul succesului.

Pentru ca un proiect să aibă succes, este esențială o planificare solidă. Instrumentele noastre sunt concepute pentru a vă sprijini pe parcursul întregului proces.